”mer än 20 år på Närkefrakt talar sitt tydliga språk, man är en del i familjen”

Camilla Eriksson

Camilla Eriksson arbetar idag som IT / Sälj-support men började på Närkefrakt redan för drygt 20 år sedan. Under de första 10 år jobbade hon som transportledare på trafikledningen för att sedan gå över till att arbeta med IT och säljsupport. 

Som IT/Sälj-support har hon bland annat utbildat alla chaufförer i den tidigare handdatalösningen. Under hösten 2018 och fram till årsskiftet har den blivit utbytt till en app, som Camilla också varit med och utvecklat. Även den har hon utbildat chaufförerna att använda. Därför agerar hon också support vid frågor om app-lösningen. Vidare arbetar Camilla med försäljning, där hon exempelvis besöker kunder och visar hur de kan använda hemsidan för bokningar.

"Här hos oss på Närkefrakt finns det en personlig och familjär känsla. Det tror jag har och göra med att vi har en närhet till allt i organisationen, till kunden, chauffören och åkaren.  Man är med från ax till limpa, från orderinlägg till att skräddarsy lösningar till slutleverans och fakturering. Något som jag vet att våra kunder uppskattar. Alla som arbetar här är också väldigt måna om vår ekonomiska förening, här är man en del i familjen!"

Camilla Eriksson

IT/Säljsupport, Närkefrakt