”Som delägare får jag allt som behövs för att driva ett riktigt bra åkeri.”

Johan Melén

Johan Melén med Meléns Transport AB är ett av Närkefrakts 80 delägareföretag. Här berättar han mer varför han valt att bli delägare och tillhöra den ekonomiska föreningen.

Meléns Transport kör främst fjärr och distribution mellan Örebro och Stockholm. Det kan vara allt från vitvaror till godis, berättar Johan Melén. 

"För mig som är en mindre aktör får jag en trygghet med att vara delägare i Närkefrakt. Tillsammans med de andra delägarna och åkarna blir vi en stor aktör och har samma konkurrenskraft som andra stora aktörer i frakt- och transportbranschen."

"Framförallt får man ta del av allt som ett stort företag och åkeri har. Vi har en säljavdelning som förser oss delägare med arbete. Vi har en transportcentral, logistikavdelning och delägarservice. Genomgående tänker verksamheten miljömedvetet vilket är väldigt viktigt inom vår bransch. Dessutom är grundarna och ledningen bra hela vägen, med allt från körtider till att kunder ska vara nöjda. Ja, allt som behövs för att driva ett bra åkeri finns hos Närkefrakt!" 

Johan Melén

Meléns Transport AB
 

Vill du veta mer om att vara delägare?

Fredrik kan svara på dina frågor.